27 februari 2009



NYHETER NYHETER NYHETER


Då var det dax för mycket nytt


i butiken.


Nästa vecka har vi lite blommor


till försäljning igen.


Vita pärlhyacinter, vita saint paula


och sukelenter.


Komponera din egen vårgrupp.


Bli inspirerad i butiken av


allt nytt.
VARMT VÄLKOMNA
Och ni som inte kan komma,
kommer jag visa bilder från butiken.
Bara jag fått lite ordning där.
Ha en skön helg
och njut av den kommande våren.
Kramar Nettan

7 kommentarer:

Roses & Angels sa...

Hej! Hoppas allt är bra med dig! ÅH vita pärlhyacinter så vackert. Önskar att jag kunde köpa mera blommor nu men det är ingen idé inför flytten. Ha en trevlig dag! Kram Christa

Katarina sa...

Hej!
Du behöver knappast niga längre nu när vi är tillbaka ute på vischan igen ;). Jag ska prata med min pappa i helgen om grejerna. Hoppas att du haft det bra. Min första arbetsvecka var inte så tokig med tanke på att jag varit ledig nästan halva tiden, hehe. Jag ska snart åka iväg och ha två lektioner (inte så betungande) och sen tar jag helg.
Det kommer säkert bli jättefint i butiken när du fått ordning på allt. Ha det så bra!

Många kramar från Katarina

Thesèse sa...

hej! Jag ser med spänning fram emot lite bilder ifrån din butik. Det är så härligt när man känner att nu är våren snart här! Alla blommor o fåglar som sjunger, UNDERBART.
Kram Tess(stygn med stil)

Märta sa...

Hej! Tack för välkomstorden! Kändes riktigt roligt att det finns någon som hittar till min än så länge enkla blogg. Måste få säga att du har en inspirerande blogg som jag gärna återkommer till.Kramar o Tack!

Katarina sa...

Hej! Har skickat mail till dig angående pappas grejer. Har frågat om rosfärgen och den ska vara rosa enligt lilla damen.

Kram kram!

Min Skattkammare sa...

Hej där!
Det där låter spännande,NYHETER!
Kikar in och önskar dig en skön dag, vännen!
Jag stod och kikade lite efter dig, men det är rätt åt mig att du inte kom, så dålig som jag är på att röra mig själv! ;o)
Kramis Kicki

Roses & Angels sa...

Hej Nettan! Tack! Ja jag har fått rätt många nu under en kort period och är så tacksam för varenda en. :-) Den här fick jag på mailen! Vart så förvånad. Tack ja tavlorna är underbara och 40 kr st! Hahha kan vara så att inte väggarna räcker till ibland. Ja du hur ska jag klara mig utan dollar hhahah jag får väl köpa på mig när vi är och hälsar på! MEN visst finns det affärer i E:a också, typ underbara hem. Åhh så mycket och fina saker det finns där men priset blir ju inte detsamma. Hoppas att dollar etablerar senare i E:a. Flytten blir nu i mitten av maj har vi bestämt. Hahha Ja jag ska skotta lugnt har precis varit ute i en timme och fixat gården. Ha det gott vännen så hörs vi Kram Christa