16 april 2009

Hej alla bloggisar.
Hoppas att ni har haft en riktigt skön påsk.
Nu är äntligen våren här, vitsipporna blommar
och det har börjat att knoppas på träden.
LJUVLIGT!!!!!
Tröjan jag har börjat att virka på går på
halvfart. Ett bakstycke och en ärm, som jag
förövrigt skall repa upp är klara.
Det räcker mycket längre om man repar upp
hela tiden.
Min kompis började några dagar senare
med en lika dan tröja, och hon är färdig med sin.
Snacka om turbo virkkrok.
När min blir klar om den nu blir det ska jag
försöka att göra en rosa också.
Det var allt för den här gången.
Ha det så bra.

VÅRKRAMAR
Nettan

10 kommentarer:

Golden&Vitt sa...

Hej Nettan, guud så super söta tofflorna är.Och bonus presenten, tusen tack.!!!! Jag ska försöka hinna blogga nån dag här :)Måste få visa tofflorna,,just nu är dom i mitt nya sovrum på sminkbordet inte törs jag använda dom, hundarna drar in så mycket grus nu så jag väntar till slask vädret är förbi:)
Ha en mysig dag och lycka till med koftan ..
Kram annika

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

så spännande att få se koftan sen...skynda skynda...hihihihi..

Känner igen det där med att repa upp...sån är jag oxå...

Här har påsken varit lugn å fridfull....

Kramizz Nilla

hemma hos lilla mej sa...

Jag vet börja på en sjal repa upp börja om repa upp sedan BORT.Man kan bli galen när grejer inte flyter.Ha en mysig tordags kväll kramiz ~~~~RITA~~~~.

Thesèse sa...

Jag vill se koftan... sluta repa upp! :) är det den koftan som du visade bild på förut, den dyra? Ser fram emot att se den sen. Har du bestämt dig om ängeln än? Kram Tess

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Halloj där!

jo du jag får allt ont jag oxå.har faktiskt just nu en inflammation i tummen, så jag får ta det lite lugnt.Jag håller kroken lite som en penna å gör små rörelser.såg en tjej på tv som höll i kroken med hela handen å det såg otroligt jobbigt ut....

Man kan tro att jag virkar mest hela tiden men är det inte riktigt...hihihihi

Mina stora barn kommer idag så här ska det mysas...

Ha en underbar helg!

Kramizz Nilla

Måddan - Himla lantligt sa...

Hej och tack för din kommentar hemma hos mig. Åh, så duktiga ni är som virkar. Ja, virka är i a f roligare än att sticka, för precis ALLT jag börjar med blir bara halvklart - inget resultat alls :o(.

Jodå, det finns nog plats i Leffes resväska - men bara ner - inte hem - för då har han köpt så mycket guld till mig att det inte ryms annat - ha ha. Guld är ju jättebiligt - men detta var ju naturligtvis bara ett skämt. :o)

Ha en fin helg! Jag själv ska bara ägna mig åt att få till det här hemma - inte klart efter flytten och det känns sköööönt med några dagar till det.
Kramar och tankar!

Maud i Umeå

Thesèse sa...

Hej! Jag ska göra mitt bästa för att den ska bli din bästa, ängeln alltså. Det kommer att dröja till efter den 3/5 för jag har en marknad att producera till. Om det e ok. Om den blir tidigare så meddelar jag dig såklart! Menar du verkligen det!? Det vore ju en ära att få sälja mina saker i din affär!! Gudars vad roligt :) Jag kommer förbi bara allt lugnar ner sig här hemma. 2 marknader att avklara först.. Åh så kul. Många kramar till dig! ... från mig :)

Eddan sa...

Hej!

Ja du, det var inte klokt så mycket folk som var här i påsk. Jag har nog heller aldrig sett något liknande tidigare. På det "glada" 80-talet jobbade jag på Tänninge och då hyrde folk t om in sig i strykrummet eftersom hotellrummen inte räckte till :-D men inte ens då tror jag det var så mycket bilar på byn. Det tog en kvart för mig att ta mig från OK-macken till polisstationen!!!

Välkommen tillbaka (just nu är det snöstorm!) - hoppas Valborg blir fin.

Kram från Anette

Sallys hus sa...

Hallå där!
Sååå söta barnbarn du har....häftig frisyr....skratt..

Jag tycker du är så duktig som ens börjar virka en kofta....att det sedan tar tid för att du gör två samtidigt fast bara en blir klar gör dig ju bara ännu flitigare...;)

Vilka fina loppisfynd du gjort också.
Jag har läst ditt mail och kollar sedan då jag öppnar..;)
Ha en härlig helg o hoppas du får många kunder i vårsolen.
Kram Katarina

Katarina sa...

Hej!
Ska bli kul att se den färdiga koftan. Jag skulle aldrig ha det tålamodet, vill ju att allt ska vara klart igår. Var hos föräldrarna i påskhelgen och såg några ljusstakar på gång som nog är till dig ;). Ha det bra!
Kram