17 november 2008

PREMIÄR ÖPPNING

Då var det äntligen dax att slå upp portarna till min lilla butik. Efter 20 liter vit färg och knappt två timmars sömn per natt var det dax. Lördagen den 8 november klockan 11.00 var äntligen stunden inne. Klockan 11.01 stog de första kunderna i dörren, han inte kontrollera så att allt var tipp topp och hur babsmaskinen fungerade. Sedan var det full fart hela dagen, kunder strömade till från när och fjärran. Blev överöst med komplimanger och blommor. TACK alla ni som gjorde min dag till ett oförglöligt minne. Och ett speciellt tack till min älskad man som jobbat med att få det som jag vill ha det. Utan dej hade det aldrig blivit SÅÅÅ bra. Älskar dej! Tack ochså till mina vänner Elle och Ulla som hjälpt mej med uppackning och piffning. Och det är klart att lilla mamma får man inte glömma, tack för hjälpen.Jag älskar dej! Så här blev resultatet.Visst blev det fint. Det luktar så gott, allt är nytt förutom alla gamla skåp som vi har inhandlat via blocket. Här kan man välja på grejer från Madame Stoltz, House Doctor, Iteriörhuset och saft från Adlter Hedens Rabarberi. Och så har jag själv knåpat i hop lite grann. Det är en mysig blandning av zink, plåt, glas och hantverk.
Det var allt för i dag, får se om jag klarar det här själv nu. Tack Sofia för att du har tålamod med mina dåliga datakunskaper, det kommer att bli mer långa samtal till Östersund är jag rädd.
Älskar och saknar dej o Gusten.
Kramar Nettan

5 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!!

ETT STORT GRATTIS!!!

Men vad roligt.....avis som bara den på dig.Lääängtar tills min lilla butik kan slå upp portarna...hihihi...hoppas till våren.

Kramizzz Nilla

Min Skattkammare sa...

Hej på dig Nettan!
Vad roligt att få kika in till dig, och vilka fina tomtar.....uj uj! Vill haaa.......! Vad fint det ser ut, skulle vara så roligt att komma till dig, få se om jag hinner det nu annars blir det efter jul.
Men du har ju glömt det viktigaste.......vägbeskrivningen! Skriv genast dit den ;o)!!
Det var nämligen folk från Odensbacken här i lördags som jag berättade om din butik för, men jag kom inte ihåg var exakt den ligger.
Jag önskar dig varmt LYCKA TILL och massor av köpglada kunder!
Jag ska genast länka till dig!
Kramar till dig!
Kicki

Fjällsnipans Alster sa...

ja men se.... det var ju en fin räknare.. du kan ju själv!
Kram fia

Helene sa...

Åhhhhhhhh vad fint du har gjort!
Har du webbutik med?
kram Helene

Englas Skafferi sa...

Hej!
Jag fick Östernärkebladet i går och såg en annons från dig - tänkte, vad är detta? Det har jag missat!

Vore kul att ses och presentera oss för varandra - vet inte om du besökt oss på Englas Skafferi i Lännäs Södra Skola, men det är ju bara en mil emellan oss.

Kika gärna in hos oss på www.eglasskafferi.blogspot.com och www.englasskafferi.se.

Allt gott i adventstid!
Ingrid