9 mars 2009

LITE LEDSEN!
Ja det blir man när man jobbar med
att göra inlägg på bloggen och
ingen komenterar.
Man ser på räknaren att det varit
massor av folk inne och tittat
men inger lämnar ett avtryck.
Så nu har jag beslutat att ge upp.
Bloggen kommer att finnas kvar
men jag kommer inte lägga in
några nya inlägg.
Kanske ångrar jag mej framöver, vi får se.
Tack för mej.
Nettan


17 kommentarer:

Eddan sa...

Vad trist att du känner det så :-(!

Jag har ingen koll på hur många besökare jag har. Vill inte känna någon press utan vill blogga när och om jag känner för det.

Jag tycker förstås också att det är roligt med kommentarer men är väl rätt dålig på att ta mig tid att kommentera själv är jag rädd. Jag prenumererar på massor av inredningsbloggar och tiden räcker inte till att kommentera i alla jag kikar in i tyvärr.

Hoppas du kommer tillbaka när du känner för det igen. Du har ju en mysig blogg tycker jag.

Kram från Anette i Funäs

Marie sa...

Vad tråkigt. Jag som precis har hittat till din fina blogg. Men jag förstår att det känns tråkigt om ingen kommenterar...

Hoppas att du ångrar dig ganska snart och fortsätter blogga :)

Roses & Angels sa...

Hej! MEN inte ska du lägga ner?? Det är ju så att man bara inte hinner kommentera ibland!! Det vore ju synd om du inte ska blogga mera. Jag har så lite tid med att lämna kommentarer till någon, är mitt i en flytt. MEN hoppas dock att du kommer tillbaka?? Har många som besöker min blogg också som inte lämnar spår efter sig men vad gör man, så är det ju ibland. Ha det bra kram Christa

Roses & Angels sa...

Hej! Ja du jag tror att alla känner sig lite upp och ner, ALLA vill ha vår och sol. Känns som om det tar längre tid i år för våren att komma eller så har man glömt bort hur det är. hahahha JA fy för flytt. MEN nu för första gången ser jag fram emot att komma iväg. Trots det kommer jag att sakna vårat hus, trädgården, plantera och odla men jag får väl sno mammas och pappas stuga hahah så jag kan odla lite i alla fall. Hoppas du ändrar dig med bloggen! Vore ju synd att du slutar. MEN man känner ju själv om man vill hålla på! Ha en underbar måndag nu i alla fall. Kramiz christa

Pixi sa...

VA?!!! Nää lägg inte ner den..Älskar dina handarbeten..Fast jag skriver för min egen skull o då blir jag bara glad om det e nån över huvud taget som lämnar nåt!! det e ju det som e meningen från början..men förstår hur du menar..jag gillar att dela med mej o tycker nån jag har bra inlägg ibland så sporrar det en..vänta ut ska du se att det släpper sen måste man vara aktiv o visa att man finns om man vill ha kommentarer förstås..Good Luck! =)

Anonym sa...

Det var ju synd när jag precis hittat hit. MEn men du kankse återkommer. Det där med kommentarer och antal besökare är igentligen inte så konstigt. Folk googlar på ett ord och så hamnar dom kanske på en blogg och så är det inte alls vad dom var ute efter. Händer mej själv för jämnan och då hoppar man snabbt ut från den sidan men hamnar ju i besökstatestiken ändå.
Tittar man på loggarna i statestiken så förstår man hur det ligger till... även om man då och då ser de bloggare man känner igen som tittar in ofta men aldrig säger ens hej.

Katarina sa...

Men nu blir jag chockad! Vad tråkigt att du känner på det viset. Din blogg är en favorit för mig ska du veta. Det vore tråkigt att inte få se allt fint du gör. Jag får inte heller många kommentarer på min blogg, men gläder mig åt de jag får. Och hellre få men värdefulla kommentarer än många korta som inte säger så mycket. Sen är det väl upp och ner med allt här i livet, ibland bättre och ibland sämre. Hoppas du ändrar dig och fortsätter blogga. Gör du det ska du se att det artar sig.

Många kramar till dig!
Katarina

Fjällsnipans Alster sa...

Mamma.... Jag tycker du är dum som lägger ner. Tycker också att det är tidskrävande att ta kort osv, men det är ju en hobby man har att blogga... INTE ETT JOBB! Man gör det för sig själv, inte för andra! Kolla hur mycket feedback du har fått... gläds åt dom tycker jag!
Jag får inte heller några kommentarer, men de skiter jag i!

KRAM

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej Nettan!

oj så tråkigt....ja jag vet hur du kan känna dig.Om man kolalr sin räknare å jämnför med kommentarer så undrar man vart dom är...men jag har bloggen som en hobby...

så stå på dig som dotterna....blogga om du tycker det är kul.Det får ju inte vara nått måste.Men jag har oxå kännt så...man får prestationsångest.

Kramizzzz Nilla

Golden&Vitt sa...

Nej vad tråkigt...men jag tror att det är så att det kommit sååå många bloggar att man hinner inte komentera.Jag har börjat blogga i denna inredningsvärld förra våren då tog det inte lång tid att "hälsa på" men nu...aldrig att jag skulle hinna med det, inte till varje inlägg.Är det kanske en liten tröst...

Jag har inte heller en besöksräknare, kanske som endel här säger då har man ingen press/koll.

Visst har jag varit till din dotters blogg, tror att jag hittade dit förra vecka, och kände igen ditt barnbarn:)Guud vad duktig hon är på att baka.

Mjölpåsarna är så VACKRA , dom gör heela mitt skafferi till ett Skafferi *ler*

Hoppas att du kanske kommer tebax en dag..KRAM /annika

Min Skattkammare sa...

Hej Nettan!
Kan du inte se bloggen som ett skyltfönster utåt, det gör jag! Här ser ju folk vad som finns i butiken, jättebra!
Jag tycker om att titta runt lite snabbt nu och då, men att kommentera överallt blir orimligt och en väldig press. Jag tog bort kommentarena under en tid, det är ett tips, då behöver du inte bli besviken för då kan ändå ingen skriva. Vad tror du om det.......?
I dina trakter kanske ljushusen blir en jättehit! Du kan ju alltid ta en promenad och titta i fönstren om du ser några, hi hi!
Ha det bra, vännen! Vi kanske ses snart!?
Kramar Kicki

Thesèse sa...

Nej men sluta inte! Jag älskar ju att titta in hos dig. Men det vet du nog.. Jag känner faktiskt samma sak. man ser att det är 2000 snart som varit in men 3 om man har tur som lämnat respons.. På min tävling var det sju som bara tävlade.. Man blir liksom peppad när man får kommentarer.. Det kanske är lågkonjutur även här hihi. har du tänkt på någon ängel än? Jag gör den självklart så som DU vill ha den. Så som du beskrev den först med stor stjärt.. KKKRAM Tess

Katarina sa...

Ljushus är alltid fina och är det en annan modell är det ju lite extra spännande. Du skrev att de fanns i flera färger och finns de i pastellfärger så kan jag lova att barnen mina vill ha varsitt. De lånar mina ljushus till sina rum hela tiden för de tycker de är så mysiga. Och nog kan pappa säkert göra pallar, jag kan fråga.
Ha det så bra!
Kram

Vita små hjärtan sa...

Vad synd, jag hittade ju till dig idag... Kram

FåFängans Hem sa...

Heej rara Nettan!

Vad tråkigt att du tappat gnistan om bloggen :(
Jag förstår dig dock, kan va kul med bekräftelse...

Jag vill tacka så hemskt mkt för tofflorna som kom idag!! Dom var ju helt underbara, jag älskar dem!!!!!

TACK !

många kramar Anna

lugnet sa...

Hej!
Det är första gången jag hittade till din sida från Annas blogg i Fåfängans hem! Jag blev så kär i tofflorna och tycker det är jättesynd om du slutar blogga!
Hoppas du ändrar dig!
Kram ulrica

lugnet sa...

Visst är det superhärligt i funäsdalen!! Jag kommer från Jämtland och har fått åka en bit till "riktiga" fjäll! Men nu stormtrivs jag på Ingarö, här får man vattnet och skärgården och sedan är det perfek att åka till fjällen några gånger per år!!(helst flera!) Må så gott!!
Kram Ulrica